natuurvoeding

NATUURVOEDING

Natuurvoeding

We eten steeds meer bewerkte voedingsmiddelen. In de supermarkt is ongeveer 80% van onze voeding bewerkt. Door bewerking van onze voeding gaan veel vitaminen en mineralen verloren.

Veel mensen ontwikkelen hierdoor lichamelijke klachten. Mensen ervaren vermoeidheid, zijn futloos of kampen met overgewicht. Met volwaardige en natuurlijke voeding zorg je voor een beter gewicht, een betere balans en zullen klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Voeding moet voeden en niet alleen maar vullen. Vaak zijn kleine aanpassingen in het huidige voedingspatroon al voldoende om af te vallen en jezelf beter te gaan voelen. Ik help je hierbij graag op weg.

Op basis van mijn ervaring als natuurvoedingsdeskundige ben ik bekend met veel verschillende aandoeningen en klachten. Ik analyseer jouw voedingspatroon en zal je van een op maat gemaakt advies voorzien. Ik ondersteun je daarbij met persoonlijk voedingsadvies.

Samen kijken we wat nodig is en wat bij je past.

We beginnen met een gratis intake van 30 minuten bij mij in de praktijk. Als omstandigheden het niet toelaten dan kan de intake digitaal of telefonisch plaatsvinden.

De volgende stap is het invullen van een korte vragenlijst en het invullen van een voedingsdagboek.

Na het ontvangen van de vragenlijst en voedingsdagboek analyseer ik wat nodig is om jou optimaal te ondersteunen met de juiste voeding. Wij plannen een vervolgafspraak en kijken samen wat nodig is. Afhankelijk van de situatie kunnen 3 tot 6 vervolgafspraken nodig zijn.

Het traject wordt beƫindigd met een evaluatie en bespreken van de resultaten.

Ik ga vertrouwelijk om met de inhoud van de gesprekken.

Voel je welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen met jouw vragen of om een afspraak te maken voor een oriƫnterend gesprek.