OVER MIJ

Belinda

Ik ben Belinda van der Sluis en ben vanaf 2009 werkzaam als coach en heb al veel mensen mogen begeleiden. Mijn missie is mensen echt gelukkiger maken. Zoals omgaan met chronische klachten, trauma, stress en begeleiden bij het afvallen en op gewicht blijven.

Uit eigen ervaring weet ik wat een goed voedings- en bewegingspatroon met je gezondheid kan doen. Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht, gezondheidsklachten en met chronische pijn. Ik heb veel diëten geprobeerd, zonder succes. Niet één dieet gaf het gewenste resultaat op langere termijn!

Vermoeidheid, vage klachten, pijn en jojoën waren het gevolg. Door te stoppen met diëten en mezelf een goed voedingspatroon aan te leren (niet minder, maar anders gaan eten) en meer te gaan bewegen, zijn mijn klachten en kilo’s als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Hierdoor is bij mij de fascinatie voor voeding en beweging ontstaan en ik ben gaan studeren om uiteindelijk ook jou hierbij te helpen!

Voel je welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen met jouw vragen of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

STUDIES

TBT – Trauma Buster Technique
Medische basiskennis
Wandelcoach
Detox coach
Alka® coach (vanaf 2012)
Nutri4Life Coaching (2009 t/m 2016)
Orthomoleculair afslankconsulent
Voedingsleer en orthomoleculaire voedingsleer
Suppletie adviseur
Praktische psychologie
Stressbeheersing
Spirituele ontwikkeling
Diverse masterclasses en workshops op gezondheidsgebied

LOGO