REVIEWS

REVIEWS

Susette
Ik ben bij Belinda geweest voor een healing betreft oud zeer in verband met het overlijden van mijn vader. Belinda weet wat ze doet. Door haar professionaliteit, prettige manier van vragen stellen en haar fijne praktijkruimte voelde ik mij vrij om verdriet los te laten. De healing voelde een beetje als massage van energiebanen. Ik ga binnenkort nog een keer terug voor de Trauma Buster Technique. Dank Belinda voor deze bijzondere ervaring. En ik kan iedereen Vitaal met Belinda van harte aanbevelen!

Sophia
“De behandeling was in het begin een beetje onwennig maar heel liefdevol begeleid door Belinda Na één behandeling ben ik ontspannen, lichter en vrolijker, heel bijzonder dat dit met een behandeling bereikt kan worden.

Dankjewel voor de TBT behandeling Belinda.” 

Carla
“Met toeval kwam ik terecht bij vitaal met Belinda. Dat is voor mij een begin geworden van een nieuw leven. Heb vele therapeuten en dokters gezien maar niemand heeft mijn echt kunnen helpen.

Belinda heeft bij mij trauma buster techniek toegepast en vanaf toen is er heel wat gebeurt met mij. Het was een prachtige ervaring om die opluchting te voelen, en weer lucht te krijgen. Het was geen eenvoudig klus maar met de inzet van Belinda die wist precies hoe ze de blokkade moest verwijderen.

En eerlijk ik heb me volledig overgegeven, wat een vakmanschap heeft deze vrouw in huis. Ik ben een ander mens geworden die weer in het leven durft te staan, ben open en oprecht en ik durf mijn verhaal met jullie te delen. Ook mijn man ondervindt een positieve verandering in omgang met mij.

Ik ben Belinda eeuwig dankbaar dat ik op 68 jarige leeftijd dit heb mogen ervaren.”

Ingrid
“Door een drukke baan, te weinig beweging en het feit dat ik daardoor (zeker ook in corona tijd)
een aantal kilo’s was aangekomen, kwam ik bij Belinda terecht. Een goede vriendin van me was eerder bij Belinda geweest en zij was heel enthousiast over haar aanpak.

Na het eerste gesprek en een wandeling met haar, ben ik gelijk aan de slag gegaan met het omgooien van mijn lifestyle. Ik beweeg nu meer, eet gezonder, ben de corona kilo’s weer kwijt (;)  en heb daarnaast ook een veel positievere kijk op het leven gekregen.

Kortom, ik raad iedereen Belinda aan, naast betrokken, lief en invoelend geeft ze super veel bruikbare handvatten om het roer om te gooien qua lifestyle. Voel me veel fitter en vitaler sinds ik een aantal keren bij haar in de praktijk ben geweest! Nogmaals dankjewel Belinda!”

Peter-Ernst Ohms- Directeur AlkaVitae
“Al meer dan 10 jaar is Belinda erg gewaardeerd in haar rol als Alka® Coach bij AlkaVitae. Met veel empathie luistert ze naar cliënten en biedt ze steun en richting met haar kennis en geduld. Door haar ruime kennis en ervaring op het gebied van vitaliteit en gezondheid en door haar positieve blik op het leven is Belinda de coach met wie je graag een wandelsessie doet.”

Sonia
“Belinda is een perfecte coach geweest voor mij. Ze weet je te motiveren zonder je over je grens te laten gaan. Ze laat je zien dat je meer kan dan je denkt. Ze is kundig en geeft goed advies.”

Suus
“Dank je wel lieve Belinda. Ik wil jou bedanken voor je open blik, je gebrek aan oordelen en vooral jouw lichte energie. Ik voel me oprecht al een heel stuk lichter/witter. En geloof de kaarten! Jij gaat enorm veel mensen helpen om hun eigen waarheid te kunnen zien.”

Michelle
“Belinda is een fijn en betrokken persoon bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ze heeft een open en altijd vrolijke en opgewekte, positieve uitstraling en ze geeft je direct het gevoel dat ieder probleem, hoe moeilijk ook, oplosbaar is. Ze beschikt over veel levenservaring doordat ze zelf ook een aantal dieptepunten (veroorzaakt door lichamelijk ongemak en beperkingen) heeft moeten doorstaan. Haar zien alleen al is genoeg om in ieder geval van je neerslachtigheid af te komen. Absolute aanrader!”

Anoniem

“Ik ben bij Belinda gekomen ivm met mijn gewicht. Ik kreeg van Belinda hele goede voedingsadviezen, waardoor ik weer op mijn streef gewicht kwam. Omdat ik privé een moeilijke tijd doormaakte heeft ze mij daar ook in kunnen helpen met gesprekken, advies en oefeningen. Gelukkig ben ik daar heel sterk uitgekomen en ben nu weer wie ik wil zijn. Bedankt, B.”