WANDELCOACHING

WANDELCOACHING

Wandelcoaching

Wij zijn steeds verder vervreemd van de natuur. Wij mensen zijn een onderdeel van de natuur. De natuur is helend en rustgevend. We zijn vergeten wat de natuur voor ons kan betekenen.

Wandelen is niet alleen een gezonde vorm van beweging. Wandelen helpt om lichamelijke en mentale weerstand op te bouwen. Wandelen kan overal en altijd. Wandelen in de natuur maar ook wandelen in een stad doet wonderen. Wandelen is rustgevend en geeft je de mogelijkheid weer in contact met jezelf te komen. Je kunt spanningen makkelijker loslaten tijdens het wandelen. Wandelen is eigenlijk al een therapie op zich.

Mijn missie is samen met de natuur, jou te helpen met jouw vragen of zoeken naar oplossingen voor jouw problemen.

Ik neem je graag mee naar buiten om je te laten ervaren wat het wandelen en de natuur jou kan brengen. Vanuit mijn kennis, levenservaring en intuïtie zal ik je begeleiden op jouw pad. Ik luister aandachtig en zal er alles aan doen jou te helpen met jouw hulpvragen of problemen.

Voel je welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen met jouw vragen of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.